IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Back on track

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tom

Tom

Posts : 615
Naam : Quinty

Profiel
Naam: Tom Hanson - McQuaid
Partner: Samanta ღ
Vereniging: x

Back on track Empty
BerichtOnderwerp: Back on track   Back on track Icon_minitimevr maa 02, 2012 2:43 am

Rijdend op een nieuwe mountain bike, met een rugzak voor een gitaar op zijn rug, reed de jongeman door het park heen. Zweetdruppeltjes gleden over zijn gezicht naar beneden toe en bleven aan het puntje van zijn kin hangen. Zijn donkerbruine ogen waren strak op het pad voor hem gericht. Om zijn pols zat het zilveren horloge dat aangaf het net iets na twaalven in de middag was, hij had dus nog genoeg tijd.
Toch haastte de jongeman zich, wat duidelijk te zien was. Het duurde eventjes voordat hij stond waar hij moest wezen. Licht hijgend keek hij op zijn horloge. Kwart over twaalf, hij was dus nog op tijd.

Om even te kunnen uitrusten zetten Tom zijn fiets tegen een boom aan en ging zelf aan de andere kant zitten. Hij haalde de rugzak van zijn rug af, pakte zijn gitaar en tokkelde wat verveeld in de verte. De zon scheen hoog, toch was het niet heel erg warm. Voor de verandering had Tom een rood vest met een simpel effen overhemd eronder aan. Hij droeg een blauwe Replay jeans en een paar nieuwe All Stars.
Zijn donkerbruine ogen keken in de richting van de horizon, terwijl hij zijn gitaar wegzetten en zijn mobiel pakte. Rustig ging hij door zijn lijst heen en kwam uit bij het smsje dat hij vanmorggen had verstuurd;

Ey Sam,
Kom vanmiddag half 1 naar het Topanga State Park. Wanna see ya again,

xTom

Hij glimlachte en stopte zijn mobiel terug in zijn zak. Uit de rugzak haalde hij een handdoek en depte zijn gezicht af. Hij had zich verschrikkelijk moeten haasten vanmorgen, om hier weer op tijd te moeten zijn. Maar hij had gehaald en nu had hij nog even tijd om op adem te komen voordat Samanta hier was.

+ Samanta
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://unknown-diva.deviantart.com
Samanta

Samanta

Posts : 199

Profiel
Naam: Samanta McWoud.
Partner: Tom, you've stolen my heart ♥
Vereniging:

Back on track Empty
BerichtOnderwerp: Re: Back on track   Back on track Icon_minitimevr maa 02, 2012 3:19 am

Samanta stapte onder de douche vandaan en droogte zich af. Eenmaal aan gekleed deed ze lichtjes wat make-up op en vervolgens zette ze haar bril op. Ze liet haar handen door haar haren gaan zodat het niet alle kanten op stond. Eerlijk gezegd miste ze haar lange haren wel. Maar het was haar eigen domme schuld. Ze pakte haar mobiel die aangaf dat er een smsje was en glimlachte toen ze de naam al zag.
Ey Sam,
Kom vanmiddag half 1 naar het Topanga State Park.
Wanna see ya again,

xTom

Blij dat ze er vroeg uit was want ze had nog een hoop huiswerk om te doen. En tegen de tijd dat ze naar het park ging zou ze zeker meer dan de helft al af hebben.
Hey,
Zal er zeker zijn.
Heb nog een verrassing voor je,
hoop dat je het leuk vind.

X Samanta.

Ze beet op haar duim glimlachte even schudde haar hoofd en legde vervolgens haar mobiel neer om haar agenda te pakken en te kijken wat zeker af moest zijn. Daarna begon ze gelijk aan haar huiswerk. Ze had het wat achter wegen gelaten omdat ze te druk was met tekenen of fotograferen. Later wou ze waarschijnlijk kunstenares worden. Maar fotograaf was ook goed. In elk geval wou ze haar fantasy kunnen gebruiken en buiten zijn. Ze hield van buiten zijn. En als ze niet buiten kon of mocht zijn dan was ze niet te genieten. Samanta keek op haar mobiel en zag dat het Twaalf uur was. Ze had nog zin om wat te fotograferen dus ging ze er lopend heen zodat ze niet te vroeg zou zijn. Ze pakte haar vest en deed die aan. Ze keek naar de muts die op het tafeltje lag. Normaal deed ze die altijd op en dit keer dus ook. Ze keek in de spiegel en knikte te vrede. Samanta zou hem niet altijd meer dragen maar zo bleef het een verrassing voor Tom. Aangezien ze vaak haar haar in de muts deed op de een of andere manier. Ze pakte wel de camera en deed die om haar nek. Toen sloot ze de deur achter haar dicht en verliet het gebouw. Terwijl ze naar het Topanga State Park liep maakte ze af en toe foto's van dieren. Ze had een hele mooie van een vlieg. En dat terwijl die er per ongeluk op kwam. Eenmaal in het Topanga State Park deed ze haar camera in haar tas en liep naar de plek waar ze altijd afspraken. Terwijl ze naar hem toe liep begon ze toch zenuwachtig te worden. Samanta begon aan haar vest te plukken maar beet even op haar lip en schudde kort haar hoofd. Kom op ze leek wel gek. Als Tom haar hier om niet meer zag zitten wist ze gelijk dat ze nu beter van hem af kon zijn dan later. En ze wist zeker dat Tom niet zo was dus wat was het probleem. En kom op ze kon moeilijk met dat kapsel lopen waar plukken haar weg waren. Samanta haalde even diep adem en ging naast hem zitten en drukte haar lippen tegen zijn wang. "Hey" Zei ze glimlachend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tom

Tom

Posts : 615
Naam : Quinty

Profiel
Naam: Tom Hanson - McQuaid
Partner: Samanta ღ
Vereniging: x

Back on track Empty
BerichtOnderwerp: Re: Back on track   Back on track Icon_minitimevr maa 02, 2012 4:03 am

Tom had vrij weinig te doen, hij had nou niet echt hobby's die je zo ergens mee naar toe kon nemen. Buiten zijn gitaar dan misschien, maar ook dat ging na een tijdje vervelen. Hij kon moeilijk hier gaan fietsen, of zijn auto pakken. Dat leek hem nou niet echt geslaagd hier.
Verveling bracht ook minder goede dingen met zich mee. Tom had zichzelf voor genomen om te minderen met roken en dat ging hem wat minder goed af. Zeker of momenten als dit stak hij graag een sigaret op. Hij keek op zijn horloge, hij had nog tien minuten voordat Samanta hier moest zijn. Dat moest hij halen.
De jongeman haalde een aansteker en een pakje sigaretten uit zijn binnenzak en stak er eentje aan. Hij nam een diepe tuig en slaakte een zucht van verlichting. Ja, het was hem gelukt om te minderen. Maar waarschijnlijk zal het 'm nog aardig wat tijd kosten om volledig te stoppen met roken. Damn that addiction.

Aan de horizon verscheen een schaduw. De zon stond hoog aan de hemel, waardoor hij niet direct kon zien wie het was.
Na een paar minuten herkende hij het figuur en het gezicht, maar er was iets anders... Er was iets duidelijk veranderd. Het haar! Dat was het. Samanta had haar haar laten knippen. Wow, dat was wel een hele verandering. Ja, oké. Tom was zelf ook wel wat veranderd. Zijn haar was langer en had de neiging om soms een slag te vormen en hij was wat gespierder geworden, maar dit was echt heel anders dan dat hij van d'r was gewend. 'Hey' kreeg hij zacht te horen met een kusje op zijn bang. "Zenuwachtig?" zei hij met een grijns op zijn gezicht. Tom ging overeind staan en sloeg zijn armen over haar schouders heen. Oké, een voordeel. Tom was nog altijd langer dan zijn vriendin. Gelukkig. Hij grijnsde en gaf d'r een kusje op haar voorhoofd. "Ik mis je fluffy haar," zei hij met een grijns. "Maar hier kan ik wel aan wennen," vervolgde hij zachtjes.

[Mèèè`h. Oké, helemaal geen inspiratie meer ;-;]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://unknown-diva.deviantart.com
Samanta

Samanta

Posts : 199

Profiel
Naam: Samanta McWoud.
Partner: Tom, you've stolen my heart ♥
Vereniging:

Back on track Empty
BerichtOnderwerp: Re: Back on track   Back on track Icon_minitimevr maa 02, 2012 4:30 am

"Zenuwachtig?" Samanta glimlachte en haalde haar schouders op. "Misschien" Ze keek toe hoe Tom ging staan. Ze legde haar hoofd even tegen zijn lichaam aan toen ze zijn armen om haar heen voelde. Samanta sloeg ook haar armen om zijn middel en keek hem weer aan. Ze glimlachte toen ze zijn lippen op haar voorhoofd voelde. Eigenlijk vond ze het niet leuk dat hij groter was. Aangezien ze dan zowat op haar tenen moest staan om hem te zoenen. Ach het was de moeite waard. Samanta merkte dat hij gerookt had. En eigenlijk wou ze er wat over zeggen maar ze hield haar mond. Ver geleken met hem was zijn een brave tante die niks deed. Ze dronk niet ze rookte niet en ze gebruikte geen drugs. Niet dat Tom dat allemaal deed. Maar ze rookte niet om dat het gewoon te vies was. Ze moest toe geven dat ze het gewoon geprobeerd had. En tja een jointje had ze ook wel eens geprobeerd maar beide waren vies. En te duur. Dus ze was er niet mee door gegaan. Ze dronk niet omdat ze niet tegen alcohol kon. Dus tja. Ze was gewoon een brave tante. "Ik mis je fluffy haar," Samanta glimlachte en keek in zijn ogen. "Ik mis het ook"Bekende ze. "Maar hier kan ik wel aan wennen," Samanta ging op haar tenen staan om hem een kus te geven. "Gelukkig maar." Fluisterde ze. Samanta was echt blij dat hij het niet lelijk vond of zo. Ze keek hem glimlachend aan en maakte zich los van hem. Ze ging in het gras zitten en keek naar zijn fiets. "Nieuw" Vroeg ze terwijl ze er naar knikte. Ze was blij om Tom weer te zien. Heel erg zelfs. Het leek wel als of haar leven steeds beter ging. Haar broer deed weer redelijk normaal. Ze kreeg laatst zelfs nog een brief op gestuurd met de vraag of ze terug kwam naar Nederland. De vriendin van haar broer had hem gedumpt en hij miste haar. Eigenlijk had ze dit nog niet tegen Tom gezegd. Samanta keek naar haar handen en even later naar Tom. "Ik heb een week of twee een brief van me broer gekregen." Samanta keek weer voor uit en begon weer aan haar vest te plukken. "Met de vraag of ik terug wil naar Nederland." Samanta had haar broer nog geen antwoord terug geschreven. Maar ze bleef hier. Niet alleen om Tom. Maar ook omdat het haar beter leek. Voor haar en haar broer. Ze had het vertrouwen nog niet terug. En als ze die wel terug had deed ze het nog niet. Omdat ze eindelijk aan de gewoontes van hier gewent was. En ze had geen zin om weer helemaal om te schakelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
Back on track Empty
BerichtOnderwerp: Re: Back on track   Back on track Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Back on track
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Buiten Santa Monica :: Topanga State Park-
Ga naar: