IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Buiten Santa Monica

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Vauras Mansion

Vauras MansionEen groot kasteel dat ooit gebouwd was in opdracht van de rijke en welvarende Vauras familie. Om het kasteel ligt een grote tuin waarin enkele inheemse bloemen- en plantensoorten bewaard worden en een klein bos waarin een wensput staat. Vauras Mansion is open voor bezoekers en buiten de rondleidingen die er gegeven worden, kan je dineren in de uitgedoste ridderzaal of overnachten in een van de luxe verblijven.
576Halloween [Vaura...
vr nov 29, 2013 11:30 am
Dux Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

LA Zoo

LA ZooDe LA Zoo is één van de grootste en bekendste dierentuinen van de States en zo niet, van de hele wereld. Je kan hier alles vinden, van koala's tot tijgers, van tijgers tot papegaaien, van papegaaien tot haaien, alles. Het is op zomerdagen vaak erg druk in de dierentuin, daarom kiezen ook steeds meer vaste bezoekers ervoor om in de winter te gaan of wanneer het regent.
22124A sunny day at t...
za nov 16, 2013 12:24 am
Larina Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Topanga State Park

Topanga State ParkTopanga State Park, de plaats waar je moet zijn in LA County als je van rust en natuur houdt. Het bergachtige gebied heeft een rijke flora en fauna, met bossen, dorre plekken en grote weilanden. Naast de natuurgenieters is dit gebied ook erg in trek bij de mountainbikers die hier Topanga State nog wel eens onveilig willen maken.
Schoolkamp
82994The soothing sou...
wo jan 29, 2014 7:30 pm
Larina Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

South Central

South CentralNiet zo gek ver van één van de rijkste gedeeltes van de stad ligt één van de armste en beruchtste wijken van het hele land, South Central. Muren beklad met graffiti, dagelijkse overvallen, gangs die het zo nu en dan zelfs van de politie winnen en zelfs moord. Een realistische omschrijving van het leven in South Central.
17204Lost [&Lyron]
ma nov 04, 2013 10:35 am
Jacky Laatste bericht bekijken
Buiten Santa Monica Empty
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Nieuwe berichtenNieuwe berichtenGeen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten  Forum is geslotenForum is gesloten