IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Surprice

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Noud

Noud

Posts : 146
Naam : noud

Profiel
Naam: noud jackson
Partner: i love Fear
Vereniging:

Surprice Empty
BerichtOnderwerp: Surprice   Surprice Icon_minitimedi jun 28, 2011 7:39 am

Noud schudde Fear wakker. Noud had vanacht bij Fear geslapen. Hij gaf haar een kusje op haar voorhooft. ´Feartje ik heb een verassing voor je´Sprak Hij. Vandaag hadden ze twee maanden wat met elkaar. Noud had een rijs naar Parijs geboekt voor hun tweeën. In het park had hij een pad van kaarsen gemaakt naar een hard. Op dat hard lagen acht rozen, van acht weken. Bij die rozen lagen de tikets. Hij had wat vrienden die een heel stuk van het park hadden af gezet. Het was nu twee uur s nachts, maar dan was het park het mooist. Zijn vrienden hadden bewaking over het stuk genomen. Hij had het stuk met het meer, dat was tenslotten mooi in het maanlicht. Hij liep naar zijn tas, en pakte daar zijn geblokte zwembroek uit, en een zwart shirt, en dat trok hij aan. Hij liep naar de douche. Hijborstelde zijn haar, en spoot er haarlak in. Hij poetste zijn tanden, en spoot deo op. ´Fear we moeten zo gaan´ Lachte Noud. Hij trok zijn gympies aan. Hij keek even naar buiten. Het was een perfecte ochtent/nacht. Het was nog aardig warm buiten, de maan stond mooi aan de hemel met wat sterren die er omheen twinkelde, en geen wolkje aan de lucht.

(Only Fear)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fear

Fear

Posts : 197
Naam : Freedje ^^

Profiel
Naam: Fear Polivia
Partner: I love you, Noud :D
Vereniging: Coookiiieees! :D

Surprice Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprice   Surprice Icon_minitimedi jun 28, 2011 6:56 pm

'Hmm...' mompelde Fear zachtjes, toen aan haar geschud werd. Een glimlach speelde op haar gezicht toen ze Nouds warme stem hoorde. Ze had die stem echt wel gemist. 'Ja, ik blijf nog even liggen,' zei ze slaapdronken en ze sloot haar ogen weer. Even later hoorde ze de stem van Noud weer. Het was toch weekend? Ze opende haar ogen en keek op de wekker. 'Noud! Het is nog zo vroeg!' zeurde ze, maar ze besloot niet verder te zeuren en stond op. Haar blonde haren vonden zich gelijk een weg op haar onderrug en Fear keek om naar Noud. Zijn haren zaten perfect. Ze voelde een intense warme opkomen. Vandaag hadden ze twee maanden verkering. Ze keek hem aan. 'Hmm.. Ziet er goed uit, hoor,' keurde ze hem en ze drukte lachend een kus op zijn mond, waarna zij zich ook maar begon om te kleden. Ze deed een wit jurkje aan, die tot vlak bij haar knieën eindigde. Ze kamde haar haren en bracht die zo goed en zo kwaad mogelijk als het kon in model. Ze spoot hairspray om het in model te houden. Daarna poetste ze haar tanden en spoot deodorant onder haar oksels en parfum in haar nek. 'Klaar,' mompelde ze zachtjes en ze liep weer richting Noud toe. Ze was eigenlijk best wel benieuwd waar hij haar zo midden in de nacht naartoe wou brengen. Aan nachtelijke tochten met Noud had ze nu niet bepaald goede herinneringen, als ze weer terugdacht aan laatst bij de straat. Maar ze kende Noud, die hield haar in het oog en zou haar echt wel beschermen, mocht het er op aankomen. 'Waarmee heb je me nu weer verrast?' vroeg ze en ze keek hem aan. Slaapdronken knuffelde ze hem. Ze was nog moe, maar probeerde zo goed en zo kwaad als het kon zichzelf een beetje wakker te schudden. Haar hart klopte van opwinding. Welke jongen zou je nu midden in de nacht wakker maken, zichzelf verzorgen en dan zeggen dat hij een verassing had? Noud had laatst ook nog een leuke verrassing gehad. Die jongen zat vol verrassingen. Ze keek naar zijn zwarte lokken, waaronder die ogen verborgen zaten waar ze wel eeuwig in kon blijven kijken zonder zich te vervelen. Ze keek naar hem en drukte zachtjes en plagend een paar kusjes op zijn borstkas, waarna ze haar armen rond zijn nek sloeg. 'Breng me maar, mijn prins,' zei ze warm.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noud

Noud

Posts : 146
Naam : noud

Profiel
Naam: noud jackson
Partner: i love Fear
Vereniging:

Surprice Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprice   Surprice Icon_minitimewo jun 29, 2011 1:00 am

'Noud! Het is nog zo vroeg!' Mompelde Fear. Noud lachte zag. 'Hmm.. Ziet er goed uit, hoor,' Zei Fear. Noud glimlachte. Hij voelde Fear's warme lippen op de zijne. Noud lachte, en veegde een lok haar uit haar gezicht. . 'Klaar,' mompelde Fear. 'Sexy' Lachte hij. Hij liep naar Fear toe. 'Waarmee heb je me nu weer verrast?' vroeg Fear. 'Zal je zo wel zien' Sprak hij, terwijl hij diep in Fears ogen keek. Hij kreeg wat kusjes van Fear op zijn borstkast. Hij voelde Fear haar armen om zijn nek. 'Breng me maar, mijn prins,' zei Fear. Noud vreef over haar rug, en zakte naar Fear haar kont. Hij drukte zijn lippen op de hare. Hij voelde Fears warme adem. Hij voelde de tong van Fear. 'Feartje, we moeten nu echt gaan' Lachte Noud. Hij tilde Fear op. De chaufeur deed de deur open. Hij zetten Fear in de auto, en stapte in. Hij drukte een kusje op Fear haar wang. Hij wreef over haar been. 'We zijn er' Zei de chauffeur. Noud stapte uit, en deed de deur open voor Fear. Ze liepen naar het pad met de kaarsen. 'Omdat we twee maanden verlering hebben' Sprak Noud, en gaf een kusje op Fears voorhooft.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fear

Fear

Posts : 197
Naam : Freedje ^^

Profiel
Naam: Fear Polivia
Partner: I love you, Noud :D
Vereniging: Coookiiieees! :D

Surprice Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprice   Surprice Icon_minitimema jul 18, 2011 3:21 am

Grijnzend liet Fear Noud weer los. Waar ze ook heen gingen, wat betrof dat ze hem wat te lang kuste, was wel zo. Maar ze vond het gewoon ook zo fijn om bij hem te zijn! Ze keek hem verliefd aan en wachtte totdat de chauffeur reed naar de plaats waar ze naartoe zouden gaan. De slaap was al een beetje verdwenen, maar dat kwam grotendeels dankzij de geur van Noud. Noud had een lekker geurtje opgespoten en die was goed te ruiken. Ze keek naar hem en ze grijnsde. Ze legde haar hoofd verliefd op zijn schouder en wachtte af. Wat zouden ze eigenlijk gaan doen? Ze had echt geen idee, maar het zou wel leuk worden, toch? Ze schrok toen ze de kaarsjes zag. 'Noud...' zei ze zachtjes en ze keek naar hem. 'Wat lief!' zei ze, ook al vond ze twee maanden verkering niet echt iets om haar zo erg te verrassen. Het was heel lief en fijn, maar Fear vond dat Noud de moeite niet had hoeven doen voor haar. Hij liet toch op andere manieren merken dat hij haar speciaal vond? Ze keek hem aan en trok een ondeugende trek op haar gezicht, wat maar weer eens verraadde dat ze erg zin had om hem te plagen. Ze stapte dichterbij hem en sloeg haar armen om hem heen. 'Dat is lief van je,' zei ze en om liever op hem over te komen, beet ze speels op haar onderlip. Ze begon toen tussen het paadje door te lopen, achteruit lopend en Nouds hand vasthoudend. Haar blik bleef onafgebroken naar hem kijken. Ze viel toen en lachend trok ze Noud op zich, waarna ze haar armen rond zijn nek sloeg en hem innig zoende.

- Kort en laat, sorry! -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
Surprice Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprice   Surprice Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Surprice
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Buiten Santa Monica :: Topanga State Park-
Ga naar: