IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Taking a break.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Demyn

Demyn

Posts : 46

Profiel
Naam: Demyn Maria dos Santos Sánz
Partner:
Vereniging:

Taking a break. Empty
BerichtOnderwerp: Taking a break.    Taking a break. Icon_minitimeza jun 02, 2012 7:07 am

De dag viel langzaam ten einde. Het was vlak na etenstijd en ze had zich maar begeven naar één van de gelegenheden die zich hier bevonden om je tijd te bedrijven. De Game hall. Een plek waar je even je frustraties kon uiten op een spelletje of lekker kon zitten. Er was ook een barretje waar je rustig wat kon drinken. Met een wat cola in haar hand keek ze even de ruimte rond. Er waren maar weinig mensen aanwezig hier. Haar eerste dag was hier voorbij. Nu was het tijd om iets voor zichzelf te doen. Ze had zojuist haar ouders gebeld om te melden dat het goed met haar ging. Tot nu toe dan. Ze ging zitten bij het barretje terwijl ze rustig even rondkeek. Af en toe nam ze een slok van haar cola. Eigenlijk had ze nog niet veel contact met anderen gehad sinds haar verblijf hier. Ze had deze ochtend een meisje ontmoet toen ze hier aankwam en verder nog wel wat gesprekken gehad, maar die waren meestal maar erg kort. Het zal wel even duren voordat ze zich hier echt thuis ging voelen. Amerika vond ze nog steeds maar een raar land, maar ze had al gemerkt dat er wel meer niet-Amerikanen hier op deze school zaten. Haar ogen verschoven zich even naar een jongen die ook in deze ruimte was en even kruisten hun blikken elkaar…

Matt ~ Faalpost. :3 Doe er maar iets mee.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matt.

Matt.

Posts : 53
Naam : Kaatje =D

Profiel
Naam: Matt Moore
Partner:
Vereniging: none

Taking a break. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Taking a break.    Taking a break. Icon_minitimeza jun 02, 2012 7:33 am

Een geïrriteerde grom verliet zijn lippen toen zijn auto voor de zoveelste keer crashte en even klopte hij met zijn hand op de spelconsole. Nee, hij kon niet tegen zijn verlies. Ja, hij speelde graag videospelletjes, waarom ook niet. Het was niet omdat hij achttien was dat hij geen spelletjes meer mocht spelen. De mensen hier lieten hem toch al gewoon zijn gang gaan, anders dan in Ierland. Daar hadden ze hem altijd raar aangekeken als hij iets kinderachtigs deed. Hij was wie hij was en daar kon niemand wat aan veranderen. Voordat hij terug opnieuw begon, sloten Matts vingers zich om het glas dat naast hem stond en bracht had naar zijn lippen. De computer bestuurde auto's reden hem gewoon voorbij, maar hij nam de moeite niet om ze in te halen. Misschien moest hij eens iets anders proberen dan race spelletjes, maar eerst maar eens een nieuw glas drinken gaan halen, anders droogde hij nog uit. Op dit moment had hij niet echt veel zin om achter zijn boeken te gaan zitten, was ook niet echt nodig met zijn fotografisch geheugen. Hij moest iets maar een keer lezen en hij kende het al uit zijn hoofd, eigenlijk best wel handig. De jongen was zo slim om daar niet te koop mee te lopen, anders zouden ze hem vast en zeker uit gaan schelden ofzo. Niet dat er nu geen scheldwoorden naar zijn hoofd gegooid werden, maar dan vond hij kinderachtig joch nog altijd beter dan nerd.

Nadat hij terug een nieuw glas cola had, liet hij zich terug op een stoel zakken en keek even naar het scherm. Misschien moest hij nu maar even iets anders gaan doen, anders kreeg hij straks nog hoofdpijn. Dus stond hij maar terug recht en ging op een kruk aan de bar zitten, beter dan voor een televisiescherm te hangen. Wat lusteloos draaide hij zijn glas rond tussen zijn vingers terwijl zijn ogen op het glas gefixeerd bleven. Hij verveelde zich gewoon, dat was zijn probleem op dit moment. Er waren zo weinig mensen in the game hall dat hij niet anders kon dan zich vervelen. Iedereen was wel bezig met een spelletje ofzo terwijl hij hier voor zich uit zat te staren, helemaal alleen aan de bar. Na een tijdje was hij zijn glas ookal moe gezien en keek hij even om zich geen om te zien of er iemand was gekomen die niet aan het scherm van een computer vastgeplakt zat. Een grijns verscheen op zijn gezicht toen hij oogcontact maakte met een meisje en soepel ging hij terug op zijn beide benen staan om naar haar toe te lopen. "Heb je er een probleem mee als ik naast je kom zitten?" Waarom stelde hij die vraag eigenlijk? Meestal ging hij gewoon ergens zitten zonder een antwoord af te wachten en begon over random dingen te praten, waarom zou het nu anders zijn? Misschien omdat hij voor een keer eens beleefd wilde zijn ofzo? "Mijn naam in Matt, by the way." Glimlachend bleef hij het meisje aankijken, wachtend totdat ze iets zou zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Demyn

Demyn

Posts : 46

Profiel
Naam: Demyn Maria dos Santos Sánz
Partner:
Vereniging:

Taking a break. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Taking a break.    Taking a break. Icon_minitimeza jun 02, 2012 8:00 am

Het was een jongen die een eindje verderop bezig was geweest met een computerspel. Hij was één van de weinigen die hier was in de game hall. De rest van de mensen was allemaal druk bezig met hun game en had weinig aandacht wat er om hun heen gebeurde. De jongen kwam in haar richting lopen. "Heb je er een probleem mee als ik naast je kom zitten?" vroeg hij aan haar. Demyn knikte even naar hem terwijl ze even glimlachte. ”Tuurlijk,” antwoordde ze en ze maakte een gebaar naar de plek naast haar. Ergens was ze wel blij nu er eindelijk iemand was die de stilte hier wat kon verbreken en wat gezelligheid kon brengen. Maar dat moest eerst nog maar eens blijken. "Mijn naam in Matt, by the way,” vertelde hij, terwijl hij naar haar glimlachte. ”Aangenaam. Ik ben Demyn.” Iets in haar dacht een accent in zijn stem te horen, maar daarin kon ze zich natuurlijk ook in vergissen. Zelf had ze nooit echt last gehad van een accent toen ze hiernaar toe was gekomen. Haar ouders hadden haar altijd erg gestimuleerd om engels te praten, ook doormiddel van het werk van haar vader die voornamelijk veel in de VS was destijds. ”Ik begon me langzamerhand af te vragen of er wel mensen waren hier die ook voor iets anders dan alleen een game aandacht te hebben. Maar blijkbaar zijn die er dus wel,” zei ze lachend. Ergens was het natuurlijk een onzinnige uitspraak van haar en misschien viel hij wel totaal niet goed, maar iets anders wist ze op dit moment ook niet te zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matt.

Matt.

Posts : 53
Naam : Kaatje =D

Profiel
Naam: Matt Moore
Partner:
Vereniging: none

Taking a break. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Taking a break.    Taking a break. Icon_minitimeza jun 02, 2012 9:27 am

De smaak van cola was bijna uit zijn mond verdwenen, dus nam hij nog maar een slok. Goed dat het coca- cola was en geen ander merk, anders had hij het waarschijnlijk zo uitgespuugd. Op dat gebied kon hij redelijk kieskeurig zijn en als hij er nu over nadacht was hij op veel gebieden kieskeurig. Niet dat het iemand uitmaakte, zo was hij gewoon. Toen het meisje zei dat hij naast haar mocht gaan zitten, hees hij zichzelf op de barkruk en leunde wat tegen de bar. Dus het waren hier vanavond niet alleen maar saaie mensen, great. Misschien waren ze bang van hem omdat hij zo lang was en brede schouders had, wat niet anders kon als je american football speelde? Dat was gezever, wist hij zelf ook wel, maar waren was iedereen hier dan zo stil? Het meisje stelde zich voor als Demyn, ook een naam die je niet overal tegenkwam en hij kende heel veel namen. Dat had je nu eenmaal als je spontaan was en zo met de eerste de beste wat kon kletsen. Net zoals hij nu bij Demyn deed. "Plus één, het is net alsof hun leven er vanaf hangt en tuurlijk zijn er zo'n mensen," antwoorde hij op haar vaststelling met een grote glimlach op zijn gezicht. Even liet hij zijn ogen terug over de kinderen gaan die nergens anders aandacht aan schonken dan aan hun scherm en schudde even mistroostig zijn hoofd, alsof dat het ergste ooit was. Eigenlijk was dat ook wel zo, dat sommige mensen liever achter een computer zaten dan contact met elkaar te maken. De wereld was toch laag gezakt de dag van vandaag, met al die oorlogen enzo. "Wil je nog iets drinken?"Miep, sorry, kreeg er niet meer uit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Demyn

Demyn

Posts : 46

Profiel
Naam: Demyn Maria dos Santos Sánz
Partner:
Vereniging:

Taking a break. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Taking a break.    Taking a break. Icon_minitimeza jun 02, 2012 9:59 am

Matt nam plaats op één van de krukken die er nog vrij waren aan de bar. Demyn vond het wel fijn dat ze eindelijk eens een goed gesprek met iemand kon hebben hier op school. Tot nu toe was iedereen best wel afstandelijk geweest en was ze zich bijna aan het afvragen of het misschien aan haar lag, maar het was vandaag ook niet echt een normale dag. Alles was nogal hectisch gelopen. Ze was blij dat ze nu eindelijk tijd voor zichzelf had. "Plus één, het is net alsof hun leven er vanaf hangt en tuurlijk zijn er zo'n mensen," sprak Matt. Blijkbaar was haar opmerking toch goed bevallen bij hem. Demyn gaf hem groot gelijk. Maar ieder mens had zo zijn eigen hobby's en vrije tijds bestedingen, alhoewel sommigen er wel erg in doordraaiden. Demyn had niet echt iets waar ze heel veel tijd aan besteedde. Ze ging graag sporten, maar daar was ze niet de hele dag mee bezig. Matt vroeg of ze nog wat drinken wilde, waarop Demyn knikte. "Graag, doe maar een cola light," antwoordde ze. Haar eigen cola was nu zo langzamerhand opgeraakt en ze schoof het glas wat naar voren. "Dit is mijn eerste dag vandaag hier," vertelde ze aan Matt om het gesprek zo op gang te brengen. "Weet niet of jij hier al lang op school zit?" vroeg ze geïnteresseerd. Ze was eigenlijk wel benieuwd naar zijn verhaal. Misschien kon hij haar hier de weg wijs maken. Voor haar was hier alles onbekend. Ze had nog geen tijd gehad om naar de baai te gaan of ergens anders.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matt.

Matt.

Posts : 53
Naam : Kaatje =D

Profiel
Naam: Matt Moore
Partner:
Vereniging: none

Taking a break. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Taking a break.    Taking a break. Icon_minitimezo jun 03, 2012 8:30 am

Het was goed dat er deze avond eindelijk iemand naar de game hall was gekomen die niet geïrriteerd zuchtte als hij een gesprek wilde aanknopen. Het was precies een soort vloek ofzo, wie eenmaal begon aan een spelletje kon niet meer stoppen. Hah, dan was hij die vloek wel lekker te snel afgeweest, want hij had ook even een spelletje gespeeld, maar omdat hij niet kon winnen was het allang saai geworden. Misschien was het daarom dat die vloek niet op hem werkte, omdat hij er niet echt veel plezier aan had. Dat niet tegen je verlies kunnen was iets dat hij van zijn vader geërfd had. Het was altijd wel hilarisch om hen een spel te zien spelen, gewoon omdat ze allebei bijna als een dier begonnen te grommen als ze verloren. Die tijd was al lang voorbij, van voor de tijd dat zijn vader aan de drugs zat. Een lichte zucht kwam over zijn lippen terwijl hij terug aan zijn vader dacht. De man keek niet eens meer naar hem om, alsof hij een stuk vuil was dat je gewoon met je voet aan de kant kon schuiven. Ach ja, hij had zijn moeder nog, dat was al genoeg. Dermyn haalde hem terug naar het heden toen ze zei dat ze wel wat wilde drinken. "Een cola light voor de dame," zei hij met een grote glimlach tegen de barman die zich omdraaide om een glas te pakken en deze te vullen met de vloeistof. "Nog niet zo heel lang, maar ik weet de weg hier wel, als je een rondleiding wilt?" Even keek hij op zijn horloge en daarna naar de klok die aan de muur hing om te zien of zijn horloge wel goed stond. "Maar dat gaat tot morgen moeten wachten, ik moet morgen optijd op." De tijd ging snel voorbij als het leuk was, maar hij kon nog wel een paar uur blijven zitten. Rondleiden duurde gewoon even en eer ze dan klaar zouden zijn zou het waarschijnlijk al na middernacht zijn. "Hou je van muziek?" De glimlach stond nog altijd op zijn gezicht terwijl hij van zijn glas nipte en Demyn vragend aankeek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Demyn

Demyn

Posts : 46

Profiel
Naam: Demyn Maria dos Santos Sánz
Partner:
Vereniging:

Taking a break. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Taking a break.    Taking a break. Icon_minitimezo jun 03, 2012 9:38 am

Ze was in ieder geval blij dat ze nu iemand had om mee te praten. Ze mocht Matt wel, tot nu toe. Eigenlijk waren er maar weinig mensen waar ze een afkeur bij had. Dan moest je het wel erg bond en blauw bij haar maken. Ze hoorde dat Matt wat te drinken bestelde aan de bar. Demyn's ogen vlogen even door de ruimte heen. Ze gokte erop dat het normaal hier drukker zou zijn en dat er ook meer te beleven was. Behalve deze plek waren er niet zoveel plekken waar je s'avonds uit kon hangen als je niet bij de school weg wilde. Ze was van plan om morgen maar eens de stad in te gaan. Het scheen hier erg mooi te zijn en je kon hier ook vast wel goed winkelen. Dat kon ze wel even gebruiken, een lekker middagje shoppen ofzo. Ze merkte op dat Matt zich weer op haar richtte nadat ze hem een vraag had gesteld. "Nog niet zo heel lang, maar ik weet de weg hier wel, als je een rondleiding wilt?" vertelde hij. Fijn, iemand die hier tenminste ook niet zo heel goed de weg wist, maar goed genoeg om haar in ieder geval een beetje wegwijs te maken. "Maar dat gaat tot morgen moeten wachten, ik moet morgen optijd op." Demyn knikte even naar hem. Ze vond het prima, eigenlijk was ze toch al niet van plan om nu nog iets te gaan doen. Het was haar eerste dag en ze wilde het vandaag niet te laat maken. "Prima hoor," sprak ze met een glimlach. Meestal hield ze wel van lekker laat naar bed gaan. Ze was niet zo'n vroege slaper. Ze sliep liever lekker lang uit. Matt vroeg of zij van muziek hield. Demyn keek hem even vragend aan. "Natuurlijk wel, maar ik maak zelf geen muziek of wat dan ook," antwoordde ze. Ze hield wel van muziek als ze ergens mee bezig was, maar zelf kon ze geen instrument bespelen en zingen kon ze ook al niet. "Jij dan?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matt.

Matt.

Posts : 53
Naam : Kaatje =D

Profiel
Naam: Matt Moore
Partner:
Vereniging: none

Taking a break. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Taking a break.    Taking a break. Icon_minitimedi jun 05, 2012 8:01 am

Eigenlijk was het best wel spijtig dat je hier geen alcohol mocht drinken onder de 21, anders had hij Demyn vast en zeker op iets sterkers getrakteerd. Bij een feestje of iets dergelijks probeerde hij altijd wel iets van alcohol vast te krijgen, gewoon door zich iets ouder te gedragen. Door zijn lengte en lichaamsbouw was het nu ook niet zo moeilijk om zich ouder voor te doen, alleen was het altijd hopen dat ze je identiteitskaart niet vroegen. Vanaf het moment dat ze dat deden moest hij het maar met cola of water doen. Ja, op sommige momenten lapte hij de regels aan zijn laars, maar niet zo erg dat het klootzak was, volgens hem dan. Hij deed niets waar andere mensen last van hadden, dus wat was het probleem? Zou Demyn het erg vinden dat hij haar morgen pas kon rondleiden? Anders zou hij de training morgen ochtend wel af kunnen zeggen als ze het liefst vandaag nog een rondleiding wilde hebben. Matt had net adem gehaald om zijn voorstel op tafel te leggen toen het meisje zei dat het prima was. Ok, dan moest hij al niet naar de coach stappen. "I love music," antwoorde hij op haar vraag met een zangerige stem. "Zelf speel ik keyboard, maar vraag me niet om te zingen of om gitaar te spelen, dan gaat er glas breken." De pretlichtjes waren duidelijk te zien in zijn ogen en voor de zoveelste keer keek hij terug de kamer rond. De meeste mensen waren ondertussen al weggegaan, waarschijnlijk omdat ze het spel niet meer leuk vonden ofzo. Ach ja, dan hadden ze meer plaats. Vermoeid wreef hij even door zijn ogen, maar op dit moment weigerde hij naar bed te gaan. Die slaap zou hij ooit nog wel eens kunnen inhalen, op een goed moment. "Slaaptekort, maar ik haal het ooit wel eens in," melde hij aan Demyn en haalde zijn schouders op. Iedereen werd moe van school, toch? Matt wilde zijn leven erom verwedden dat er nog mensen waren die amper wakker konden blijven in de lessen, maar dat was gewoon omdat ze zo saai waren. "Vanwaar kom je eigenlijk, aangezien je je naam niet zo heel snel tegenkomt?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Demyn

Demyn

Posts : 46

Profiel
Naam: Demyn Maria dos Santos Sánz
Partner:
Vereniging:

Taking a break. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Taking a break.    Taking a break. Icon_minitimewo jun 06, 2012 8:25 am

Haar hand reek even naar het glas Cola Light wat voor haar stond die de barman zojuist gebracht had. Ze nam een slonk van het koele drankje terwijl ze Matt hoorde praten. Demyn was wel blij met het aanbod van Matt om haar een rondleiding te geven hier. Ze was zelf een grote onbekende hier en dan zou ze hier de weg een beetje leren kennen. Daarbij leerde ze Matt ook beter kennen. Tot nu toe had ze niet echt vrienden hier gemaakt. Ze had een aantal mensen gesproken, maar het was altijd maar bij een kort gesprekje gebleven. Maar dat kon allemaal nog later komen. "Ik ben zelf absoluut niet muzikaal. Zingen kan ik ook al niet," zei ze. Matt bleek keyboard te spelen, zelf kon ze geen enkel instrument bespelen en haar horen zingen was al helemaal geen pretje. Kortom ze was zelf gewoon amuzikaal. "Slaaptekort, maar ik haal het ooit wel eens in," zei Matt nadat hij even in zijn ogen gewreven had. Demyn voelde zichzelf tot nu toe niet echt moe. Zo snel was ze dat ook niet. Meestal werd ze s'avonds pas echt wakker en kwam haar energie naar boven. "Maakt niet uit," zei ze met een kleine glimlach. "Vanwaar kom je eigenlijk, aangezien je je naam niet zo heel snel tegenkomt?" vroeg Matt plotseling. "Spanje. Maar mijn naam is niet iets typisch Spaans," vertelde ze. Haar naam was eigenlijk een raadsel. Haar ouders hadden hem ooit een keer gehoord en het aan haar gegeven. Ze was er zelf wel blij mee. Haar achternaam was wel typisch Spaans. "En jij?" vroeg ze. Demyn was er namelijk ervan overtuigd dat ze een accent hoorde in zijn stem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matt.

Matt.

Posts : 53
Naam : Kaatje =D

Profiel
Naam: Matt Moore
Partner:
Vereniging: none

Taking a break. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Taking a break.    Taking a break. Icon_minitimedo jun 07, 2012 9:37 am

Zingen, iets wat hij zichzelf belooft had nooit meer te doen. Het was een weddenschap tussen hem en zijn vrienden geweest, voor een nieuw keyboard. Zijn vrienden hadden geweten dat zo'n ding vreselijk duur was, maar ze waren er zo van overtuigd geweest dat hij niet zou durven zingen op straat en hadden gretig toegestemd. Als zij zouden winnen had hij hun alle vier een ticket voor een of andere groep beloofd, wat zelfs twee keer zo duur was als een keyboard. Zo gezegd, zo gedaan. De volgende dag stond hij op straat de longen uit zijn lijf te zingen terwijl iedereen die voorbij kwam even moest stoppen om te bekomen van het lachen. Zo werd hij nog een hele week lang uitgelachen, maar het was het waard geweest. Zijn oude keyboard was toch versleten geweest, dus dat was ook mooi meegenomen. Toen Demyn zei dat ze niet echt muzikaal was, moest hij de neiging onderdrukken om triomfmatelijk een keer in zijn handen te klappen. Waarschijnlijk zou iedereen die nog aanwezig was hem raar aangekeken hebben, dus wreef hij zijn handen maar even over elkaar. Matt glimlachte terug toen ze zei dat het niet veel uitmaakte, mooi. Het antwoord op zijn laatste vraag zorgde ervoor dat hij terug wat rechter ging zitten. "Spanje, het land van de tango." Zoiets had hij toch ergens opgevangen. Het kon heel goed zijn dat hij zich vergiste en het verwarde met iets anders. Toen de vraag ook teruggekaatst werd, nam hij eerst een slok van zijn cola vooraleer hij antwoord gaf. "Is dat accent zo duidelijk te horen." Wat schaapachtig grijnsde hij naar haar en gleed even met zijn vingers door zijn haren. Aan zijn naam zou je nooit kunnen horen dat hij van een ander land kwam, die klonk toch redelijk Amerikaans, dus het moest wel aan zijn accent liggen. "Ik kom uit Ierland, land van de klavertjes vier." Klavertjes vier brachten geluk, dus eigenlijk kwam hij uit het land van geluk. Ach ja, er werden best veel namen aan Ierland gegeven, gewoon eentje uitkiezen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Demyn

Demyn

Posts : 46

Profiel
Naam: Demyn Maria dos Santos Sánz
Partner:
Vereniging:

Taking a break. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Taking a break.    Taking a break. Icon_minitimeza jun 23, 2012 6:31 am

Ze vond het accentje van Matt wel iets hebben. Meestal had ze niets met mensen met een accent. Ze vond het altijd verschrikkelijk als mensen zo'n overdreven Brits accent hadden. Ze kon zich daar soms mateloos aan irriteren, vooral als mensen ook nog extra hun best deden om het zo overdreven mogelijk uit te spreken. Haar blik verschoof even naar de klok. Eigenlijk moest ze straks ook maar eens gaan. Ze was sowieso al niet van plan geweest om hier lang uit te hangen. ""Spanje, het land van de tango," sprak hij. Tango, ja. Alhoewel ze vroeger nooit zoveel tango had gezien. Spanje was wel bekend om meer dingen. Denk maar aan stierengevechten, stranden en steden. "Ach, het valt mee. Misschien ben ik ook wel overgevoelig als het gaat om ontdekken van accenten," sprak ze. Matt zei nog iets over Ierland, het land van klavertjes vier. Dat was iets wat ze nog niet wist. Hij was dus ook een Europeaan. "Is het goed dat ik opstap?" zei ze. "Dan moeten we morgen maar even zien. Anders geef ik je m'n nummer, dan kun je eventueel sms'en," stelde ze voor. Hij had haar immers gezegd dat ze haar de omgeving wilde laten zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matt.

Matt.

Posts : 53
Naam : Kaatje =D

Profiel
Naam: Matt Moore
Partner:
Vereniging: none

Taking a break. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Taking a break.    Taking a break. Icon_minitimeza jun 30, 2012 1:50 am

De laatste mensen verliet de gamehall. Waarschijnlijk om iets anders te gaan doen ofwel waren het mensen die net als hem de volgende dag redelijk vroeg moesten opstaan. Het feit dat Demyn zijn accent zo snel had kunnen opvangen zat hem wel dwars. Hij had gehoopt dat hij hier even op school zou kunnen rondlopen zonder dat ze zouden weten dat hij van een ander land kwam. Ach ja, daar zou hij nu niet dood van gaan, al gelooft hij zelf soms ook wel graag dat hij van Amerika kwam waar niemand hem kende als de zoon van de plaatselijke drugsdealer. Niet dat iemand dat hier zou weten, maar hij kon nog altijd het risico lopen dat iemand hem toch kende. "Dan weet je bijna altijd van welk land iemand komt, dat is gemakkelijk." Natuurlijk klonk Iers en Brits veel op elkaar, maar het lag in de buurt van elkaar. Matt stond op toen Demyn zei dat ze beter zou kunnen opstappen en glimlachend stak hij zijn hand naar haar uit om haar van de barkruk af te helpen. "Weet je? Ik stel voor dat we morgen rond een uur of tien afspreken aan de kluisjes, dan ben ik klaar met de training. Maar je nummer geven." Zijn ogen fonkelden vrolijk terwijl hij zijn gsm pakt en wachte tot ze haar nummer zou geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Demyn

Demyn

Posts : 46

Profiel
Naam: Demyn Maria dos Santos Sánz
Partner:
Vereniging:

Taking a break. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Taking a break.    Taking a break. Icon_minitimeza jun 30, 2012 3:26 am

De tijd kroop voorbij en ze merkte dat ze begon met gapen, dat was altijd wel een teken dat ze moest gaan slapen. Al met al was het ook een lange dag geweest. Ze dronk een de paar slokken die er nog over waren van haar cola op en schoof het glas wat naar voren, in de hoop dat de barman het glas zou opruimen. "Dan weet je bijna altijd van welk land iemand komt, dat is gemakkelijk." Het viel ook weer mee, misschien lag het ook wel aan het desbetreffende accent. Had zei eigenlijk een accent? Ze woonde nu al een tijd in Amerika dus het moest wel meevallen. Ze was jong geweest toen ze hier naar toe verhuisde. ”Maar volgens mij lopen hier wel veel Europeanen rond,” merkte ze op. Het had haar verbaasd hoeveel mensen hier eigenlijk niet eens echt Amerikaans waren. Matt stond op nadat ze gezegd had dat ze eigenlijk straks wou gaan slapen. Hij stak zijn hand uit om haar van haar van haar barkruk af te helpen. Demyn glimlachte even. ” "Weet je? Ik stel voor dat we morgen rond een uur of tien afspreken aan de kluisjes, dan ben ik klaar met de training. Maar je nummer geven." stelde hij voor. Demyn vond het prima. Ze knikte even. ”Ik vind alles best,” zei ze terwijl ze bezig was haar mobiel uit haar jaszak te vissen. ”Hier staat m’n nummer,” zei ze terwijl ze het nummer op het beeld lied verschijnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
Taking a break. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Taking a break.    Taking a break. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Taking a break.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Monica High School :: Living Building :: Game hall-
Ga naar: