IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Homework in the park [Aaron & Aphrodite en anders vragen.]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aphrodite

Aphrodite

Posts : 13
Naam : Iris.

Profiel
Naam: Aphrodite Clark.
Partner: A loving heart is the beginning of all knowledge.
Vereniging:

Homework in the park [Aaron & Aphrodite en anders vragen.] Empty
BerichtOnderwerp: Homework in the park [Aaron & Aphrodite en anders vragen.]   Homework in the park [Aaron & Aphrodite en anders vragen.] Icon_minitimedi nov 01, 2011 9:00 am

Aphrodite liep door het park heen. In haar ene arm haar school boeken en in haar andere hand een beker met koffie.
Over haar schouder hing ook nog een tas. Allen die was te vol dus daar kon ze haar boeken niet meer in kwijt.
Aphrodite nam een slok en keek om haar heen. Ze was gelijk van school uit hier heen gegaan. Hier was het rustig en kon ze zich concentreren.
Wat anders niet zou lukken. Dit was de eerste dag voor Aphrodite en gelijk werd ze op gezadeld met allemaal huiswerk.
Want ja je moest tenminste wel helemaal mee kunnen in de lesstof. Maar toch vond ze het te gek dat ze zo veel mee kreeg.
Maar er zat niks anders op dan het te maken. Nu ze eindelijk een goeie plek had gevonden legde ze haar boeken neer en deed haar tas af.
Daarna pakte ze haar tas uit en ging aan de slag. Maar ver kwam ze niet.
Ze moest terug denken aan vroeger. Vroeger toen ze nog Sam was. De liefde van haar leven.
Tot dat ze zwanger werd. Sam dacht dat ze vreemd was gegaan maar dat was ze niet. Aphrodite legde een hand op haar buik en sloot voor kort haar ogen. Ze was blij dat Sam er later achter kwam dat het kind inderdaad van hem was. Hij dacht namelijk dat hij geen kinderen meer kon krijgen. Omdat ze vroeger iets bij zijn geslachtsdeel hadden gedaan. Aphrodite opende haar ogen weer en nam een slok van haar koffie.
Ze had een miskraam gehad. En ook was ze Sam kwijt. Maar wat deed je er aan niks. Sinds dien zat ze aan de drugs en de drank.
Misschien had ze dat wel van haar vader. Hij dronk ook veel. Maar of hij drugs gebruikt dat wist ze niet.
Jaren had ze hem niet meer gesproken of gezien. Hij had niet eens gebeld op haar verjaardagen.
Aphrodite schudde haar hoofd. Ze moest nu echt aan het werk. Anders ging het niet afkomen en dat wou ze dus ook echt wel.
Aphrodite deed de eerste bladzijde open en begon aan het werk. Maar al snel was ze al weer afgeleid door haar mobiel.
Het was Melissa een klant van haar. Om haar eigen drank en drugs gebruik te betalen handelde ze er zelf ook in.
Zo had ze wel eens wat extra's aan gezien ze vaak met de handelaar naar bed ging. Het mocht dan wel een oude vent zijn.
Maar beter kon ze het niet krijgen. En het had nog meer voordelen. Ze kreeg vaak dingen van hem.
Ze mocht dan wel niet lang op monica high zitten maar ze woonde nu toch al een tijdje in Amerika. En dit was totaal anders dan Spanje.
Soms wou ze dat ze terug kon gaan maar helaas. Ze sms'ten terug dat de ruil om half 12 vannacht was. Ze was zo slim geweest om twee telefoons te gebruiken. Eentje voor de handel en eentje voor privé. En ook zette ze er heel wat anders neer. Haar klanten moesten er maar zelf uit zien te komen wat ze er mee bedoelde. Aphrodite deed haar mobiel weer terug in de zak waar ze hem uit had gehaald en ging nu echt verder.
Maar werd toch weer afgeleid door het gevoel dat er iemand naar haar keek. Aphrodite keek om haar heen maar kon niemand zien.
Ze boog zich weer op het werk en toen het gevoel nog steeds niet weg was keek ze weer om zich heen. Plots keek ze oog in oog met een jongen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aaron

Aaron

Posts : 234

Profiel
Naam: Aaron de Vos
Partner: Valeria
Vereniging: Moet dat

Homework in the park [Aaron & Aphrodite en anders vragen.] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Homework in the park [Aaron & Aphrodite en anders vragen.]   Homework in the park [Aaron & Aphrodite en anders vragen.] Icon_minitimedi nov 01, 2011 10:10 am

Hij moest er verschrikkelijk uit zien. Hij was bekaf na alles wat er allemaal gebeurt was. Eerst die ruzie toen val die hij halfdood aan trof. En toen er niks aan de hand bleek te zijn had hij nog twee aanvallen gehad met afkick verschijnselen. Hij snapte niet dat val zo klaagde over de bed rust. Hij wilde nu wel ruilen. Hij was dood op en van uitslapen was voorlopig ook geen spraken. Ze wilde hem elke dag vroeg op school zien en hij zou een hoop huiswerk krijgen en de baby liet zich ook niet meer lang van zich wachten en ze moesten eigenlijk alles nog regelen. Hij had dan wel een wieg gehaal en een commode en de ze stonden dan wel al in elkaar. Maar dat was dan ook zo wat het enigste. Hij vroeg zich af of hij alles wel vol kon houden dadelijk. School, brandweertraining, bijbaan, val en de baby. Als hij dan niet ter plekke instorten ging hij wel onder tijdens een vuuroefening. Hij had er eigenlijk nooit over gedacht over hoe dit zou zijn voor val. Dadelijk stierf hij echt in de vuurzee. Zat ze er alleen met de baby en had ze geen enkele familie om op terug te vallen. Zou ze dan toch weer terug keren in haar oude identie tijd. Haar familie zou wel wat vreemd opkijken van gevangenis naar de dood naar opeens leven met een kind. Beide vaders dood. Hij als pleeg vader in de vuur zee en haar ex dood geschoten. Beiden geen lievertjes. Wat hij had gedaan wist ie niet maar het was genoeg om in de gevangenis te belanden. En hij was gewoon dom geweest om zich te laten pakken als loverboy.
Opeens trok een meisje zijn aandacht. Hij keek haar recht aan maar ze was te druk bezig met haar telefoon. Het was net of hij het rook maar zijn hand begon te trillen. Zijn gedachten schoten meteen naar de drugs. Maar hij kon toch niet door langs iemand lopen meteen aan drugs denken en haar er van verdenken. Hij schudden een keer zijn kop en wilde door lopen. Maar toen kwam die helse pijn weer waar mee elke keer een aanval begon die op afkickverschijnselen leek. Hij zakte direct van de pijn in elkaar. De verf die hij in zijn had voor die wieg viel met een harde klap op het grond en barsten open. De kleuren verspreiden zich over het gras
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aphrodite

Aphrodite

Posts : 13
Naam : Iris.

Profiel
Naam: Aphrodite Clark.
Partner: A loving heart is the beginning of all knowledge.
Vereniging:

Homework in the park [Aaron & Aphrodite en anders vragen.] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Homework in the park [Aaron & Aphrodite en anders vragen.]   Homework in the park [Aaron & Aphrodite en anders vragen.] Icon_minitimedi nov 01, 2011 7:27 pm

Aphrodite keek hem even aan maar ging daarna toch weer verder. Misschien liep de jongen wel gewoon langs en moest hij niks van haar.
Maar je wist het maar immers nooit. Ze zag niet dat de jongen in elkaar zakte maar toen ze een zachte knal horde keek ze toch om.
Aphrodite gooide alles van haar schoot af en rende op de jongen af. Ze zakte op haar knieën en probeerde te zien wat er aan de hand was.
Niet dat dat erg lukte maar je moest immers toch wat proberen. Aphrodite liet haar hand in zijn hals gaan en probeerde zijn hart slag te vinden.
Die eenmaal gevonden voelde ze hoe die als een gek te keer ging. Aphrodite dacht even naar maar wist al snel wat er aan de hand was.
Afkickverschijnselen. Zelf had ze het ook wel eens mee gemaakt. Maar ze kon het nooit lang vol houden. Misschien omdat ze niemand om haar heen had die haar kon helpen. En misschien omdat ze het gewoon niet wilde. Ze had haar leven geaccepteerd voor wat die was.
Aphrodite richten zich toen op de jongen. Ze probeerde hem omhoog te krijgen wat niet echt lukte. Dan maar slepen. Toen ze dat deed keek ze wel uit met de verf. De jongen eenmaal bij de boom te hebben doorzocht ze haar tas. Toen ze de pillen zag pakte ze er een duwde die in de mond van de jongen en goot er ook wat water in. Daarna legde ze haar hand op zijn mond en kneep ze zijn neus dicht. Zo moest hij het wel in nemen want anders kreeg hij geen lucht meer. Dit soort pillen hielpen de afkickverschijnselen enzo kreeg je ook minder last er van.
Aphrodite had ze een paar maand geleden van een vriendin van haar gekregen. Maar ze had er nooit een gebruikt. Aphrodite pakte de rest van de pillen en stopte die met doosje en al en zijn broek zak. Daarna ging ze zitten en ging verder met huiswerk. Ze merkte van zelf wel of het al wat beter ging. Voor dat Aphrodite het in de gaten had kreeg ze al weer een sms. Het was weer een klant. Aphrodite sms'te hem snel terug met daar in de tijdstip, de plek en hoeveel. Ze hield eigenlijk best wel van dit soort werk. Aan gezien ze dan macht had over haar klanten.
En ze hield van macht. Net zo als haar moeder. Die had ook echt de macht over Aphrodite's stiefvader. En ze wist misschien al waarom. Toen ze een keer door het huis heen spookte kwam ze uit bij een vleugel waar ze nog nooit geweest was. Aphrodite was er toen heen gelopen en keek haar ogen uit. Een kamer stond allemaal vol met dingen. En aan de muur hingen er verschillende zwepen en dat soort dingen.
Ze had dit nooit van haar moeder verwacht. Maar toen haar moeder er achter kwam dat Aphrodite het had gezien werd ze naar Monica high gestuurd. En de dienstmeid die het had ontdekt werd ook ontslagen. Was haar moeder soms bang dat heel Spanje het te horen kreeg. Als of zij het door zou lullen. Oké ze vond het fucking stoer maar dan nog. Ze moest haar mond houden daar over. En dat zou ze zeker ook doen ook.
Aphrodite keek weer even naar de jongen en nam een slok van haar koffie. Ze was echt benieuwd naar wat hij gebruikte enzo.
Zij zelf gebruikte wiet en xtc. Zelf zat ze er ook nog over naar te denken om heroine te gaan gebruiken. Maar daar had ze toch weer verhalen over gehoord waar door ze het niet wou doen. Maar ja ze zag het van zelf wel wanneer het ooit ging gebeuren. Misschien was ze over zo veel jaar wel Clean. Je wist immers maar nooit wat er op je pad kwam toch? Al geloofde ze niet meer in de liefde. Wat ze trouwens wel altijd had gedaan. En dit kwam voor al door de naam die ze gekregen had van haar moeder. Aphrodite was namelijk de godin van de liefde. En nog een aantal andere dingen. Aphrodite verzitte zich en ging weer verder met huiswerk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
Homework in the park [Aaron & Aphrodite en anders vragen.] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Homework in the park [Aaron & Aphrodite en anders vragen.]   Homework in the park [Aaron & Aphrodite en anders vragen.] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Homework in the park [Aaron & Aphrodite en anders vragen.]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Buiten Santa Monica :: Topanga State Park-
Ga naar: