IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Sitting in silence

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Sawyer

Sawyer

Posts : 1280
Naam : Fracas c:

Profiel
Naam: Sawyer Ince
Partner: I have died everyday waiting for you.
Vereniging:

Sitting in silence - Pagina 2 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sitting in silence   Sitting in silence - Pagina 2 Icon_minitimewo maa 09, 2011 9:12 pm

Sawyer's hand was in die van Kenneth gevouwd en haar haar hing ietsjes voor haar gezicht terwijl ze hem aankeek. Het voelde alsof ze vooreen kleine minuut even was opgegroeid, even wat volwassener was geworden. Haar vinger ging nog altijd zachtjes heen en weer over zijn hand terwijl ze naar hem luisterde. Met haar vrije hand vouwde ze haar haar in haar vinger. "Ik ook," fluisterde ze toen en voelde een kus in haar nek. Haar mobiel ging af en haar hand ontvouwde zich uit de zijne en ze draaide zich weg van hem, het moment ruw verbrekend. Ze klikte vluchtig het smsje aan en las het een keer door. Of ze naar het cafe wou met een vrienden. 'Nee, ben even bezig. Loveyouu x volgende keer? <3' toetste ze vluchtig in en klikte op versturen. Ze draaide zich om naar Kenneth met een kleine glimlach. "Niks belangrijks." zei ze toen rustig en vouwde haar hand opnieuw in de zijne. "Waar waren we?" ergens hing in haar gedachten wanneer ze pas merkte dat ze iets voelde voor Kenneth.
Ze keek nerveus naar diegene die het had aangeraakt. Een man, ouder dan dertig. Hij keek haar heel eng aan en ademde even diep in en uit. Wat moest die man? Waarom raakte hij haar aan? Ze stond op en deed een stap achteruit. De man kreunde. Ze draaide zich om en rende de straat zo snel als ze kon uit. Uit angst kwamen tranen uit haar ogen en gleden langs haar wangen. Opeens botste ze tegen iemand op. Ze duwde diegene van haar af. "S-s-sorry." stotterde ze en keek naar beneden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kenneth

Kenneth

Posts : 1535
Naam : Caro

Profiel
Naam: Kenneth Wayne Nixon
Partner: Shot me out of the sky, you're my kryptonite, Charlene
Vereniging: Famous

Sitting in silence - Pagina 2 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sitting in silence   Sitting in silence - Pagina 2 Icon_minitimezo maa 13, 2011 3:30 am

Kenneth keek haar aan en glimlachte even toen ze reageerde op zijn woorden. Even legde hij zijn hoofd op haar schouder en luisterde gewoon naar haar ademhaling die vrij rustig was. Zijn mondhoeken krulde omhoog. In zijn achterhoofd hing hun aller eerste ontmoeting. Eigenlijk gingen al hun ontmoetingen nu aan hem voorbij, die ene toen ze wat waren gaan drinken bleef hem uiteindelijk wel bij. Toen had hij haar huilend aangetroffen iets wat hij niet meer mee wilde maken, nooit meer. Plots draaide ze zich weg van hem waardoor hij bijna viel doordat zijn hoofd op haar schouder lag, maar hij wist zich nog juist overeind te houden. Wat verward keek hij haar aan en fronste even. Gauw genoeg kreeg hij door dat ze een sms gekregen had. Kort haalde hij zijn schouders op, veel maakte het hem niet uit, aangezien ze al vrij snel weer dicht bij hem zat. Waar ze waren gebleven? Wel, hij stond bijna op het punt om zijn ogen toe te doen en even in te dommelen. Maar daar zou hij niet mee verder gaan. Hij boog naar haar toe en drukte zijn lippen op de hare, ondertussen had hij zijn hand op haar wang gelegd en sloot hij kort zijn ogen. De kus duurde misschien net iets meer dan tien seconden voor aleer zijn lippen zich losmaakte van de zijne. 'And I do wanna love you. If you see me running back. And I do wanna try. Because if falling for you girl is crazy. Then I'm going out of my mind. So hold back your tears this time.' Zong hij heel zachtjes. Een nummer van Hedley, niet zo zeer echt iets wat hij vaak luisterde maar ergens vond hij het nummer gewoon wreed mooi.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sitting in silence
Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Buiten Santa Monica :: Topanga State Park-
Ga naar: